Rejser

7 dages ferie på Færøerne

Hvis du er til en aktiv rejse i storslået natur, smukke roadtrips og unikke vandreruter, så er Færøerne lige noget for dig. Dog skal man huske at pakke det varme tøj selvom man rejser afsted om sommeren. Vejret er meget omskifteligt, men det har sin helt egen charme, at man det ene minut går i solskin og det næste går i stærk modvind og regn.

Read More »

Forlænget weekend til Amsterdam

Det har altid været på bucket-listen for os at komme til Amsterdam og se Anne Franks hus. Hvilket vi spontant endte med at gøre da vi fik 3 dage fri. Det var en fantastisk tur, hvor kanalerne indrammede de høje smukke bygninger inde i byen. Så hvis du trænger til en weekend getaway eller står og mangler en hurtig idé til en spontan tur, kan Amsterdam klart anbefales!

Read More »

Nordlysjagt og hundeslæde på Svalbard

Reklame for Profil Rejser
https://www.profil-rejser.dk

Ingen tvivl om at Svalbard har stjålet et stykke af vores hjerter. På trods af at det var en kort rejse, indebar den alt hvad vi overhovedet kunne drømme om og mere til. Vi var utrolig heldige at få tilbudt denne rejse af Profil Rejser, som arrangerede denne fantastiske oplevelse. Vi kan stå 100% inde for alt hvad vi skriver om i dette blogindlæg, og vi havde ikke en negativ ting at sige om rejsen. Så hvis du elsker norden, så skal du helt sikkert opleve Svalbard! En ting er sikkert, vi skal tilbage til Svalbard!

Read More »

Introduktion til Mithea

Til dig der elsker naturen, men mangler det sidste skub eller blot søger inspiration til dit friluftsliv. Vi tror nemlig på, at næsten alle kan få rigtigt meget ud af den natur som omgiver os. Men vi ved også, at mange er af den opfattelse at outdoor livet kræver meget planlægning, det helt rigtige udstyr eller at man sætter meget tid af til det. Det passer heldigvis ikke 😃
Vi har derfor lavet denne blog til dig der elsker naturen, men mangler det sidste skub. Til dig der har mod på mere friluftsliv, men søger inspirationen.

Althea & Mie

Mest læste
Sponsor

Her kan du få dit logo